Om oss

Addea erbjuder en heltäckande lösning för ekonomi- och löneservice. Vi lägger ett stort engagemang i våra kunder för att uppnå kvalitet och service. Vi arbetar med en hög grad av digitalisering och utifrån kundens behov, sätter vi upp de lösningar som passar bäst. Vi kan ha hand om hela eller delar av er löne- och ekonomiadministration, anpassat efter vad er organisation behöver.

Företagets ekonomi handlar om mer än redovisning.  Vi utgår från er verksamhet och ert informationsbehov och presenterar rapporter som på bästa sätt skall kunna hjälpa er i era beslut och vi är också er samtalspartner i alla de ekonomiska frågor som kan uppkomma.

Våra kunder finns inom en mängd branscher och består av såväl små ägarledda aktiebolag som större organisationer. Hos Addea har vi en hög servicenivå, där alla kunder är lika viktiga och vår uppgift är att ta hand om er administration, så att du kan ägna dig åt din verksamhet.

Vi som utvecklar Addea har lång erfarenhet av redovisning och ekonomistyrning i roller som redovisningskonsult, ekonomichef, revisor, lönekonsult mm. Det som har utvecklat Addeas arbetskoncept är erfarenheten av att skapa kostnadseffektiva ekonomifunktioner. Det hänger ihop i allt från verksamhetens planering till löpande bokföring. Vi är pålitliga, ansvarsfulla, drivna och bryr oss om våra kunder och anställda. Hos oss får ni en personlig kontakt med en konsult som hjälper er så att ni kan fokusera på det som ni tycker är roligt, att driva och utveckla verksamheten av bolaget.